Nishiki

Kvalitetscyklar från Göteborg för en kombination av både vardag och fritid – Hybrid · Gravel · Sport · City · Mountainbike · Elcyklar.

Nishiki gör cykling till en upplevelse

Ett japanskt märke som kombinerar precision och teknik för att skapa högpresterande cyklar. Kända för sina sportiga och stilrena modeller, erbjuder Nishiki cyklar som är perfekta för både träning och vardagscykling. Deras innovativa design och avancerade materialval säkerställer att varje cykel är lätt, snabb och hållbar. Nishiki-cyklar är utformade för att ge en smidig och effektiv cykelupplevelse, oavsett om du cyklar på asfalt eller terräng. För cyklister som söker prestanda och pålitlighet, är Nishiki ett självklart val.

Nishiki gör cykling till en upplevelse

Ett japanskt märke som kombinerar precision och teknik för att skapa högpresterande cyklar.

Kända för sina sportiga och stilrena modeller, erbjuder Nishiki cyklar som är perfekta för både träning och vardagscykling. Deras innovativa design och avancerade materialval säkerställer att varje cykel är lätt, snabb och hållbar. Nishiki-cyklar är utformade för att ge en smidig och effektiv cykelupplevelse, oavsett om du cyklar på asfalt eller terräng. För cyklister som söker prestanda och pålitlighet, är Nishiki ett självklart val.

Tillbehör Cyklar Västerås

Vi har ett brett utbud av cykeldelar och tillbehör i vår butik från bland annat CST Tyres, Shimano, ABUS och engelska Brooks Saddles. Välkommen in till vår butik på Emausgatan 29 i Västerås!