Skeppshult

Cyklar som är gjorda för våra förhållanden här uppe i Norden. 

Ovanligt vanliga cyklar

Ett ikoniskt svenskt märke som många cyklister känner igen. Kända för sin robusta kvalitet och klassiska design, erbjuder Skeppshult cyklar som är byggda för att hålla. Varje cykel är tillverkad med noggrannhet och omtanke i Skeppshults egen fabrik. Oavsett om du pendlar till jobbet eller utforskar naturen, kan du lita på att en Skeppshult-cykel ger en pålitlig och bekväm cykelupplevelse. Deras tidlösa estetik och hållbara material gör dem till en favorit bland cykelentusiaster som värdesätter tradition och kvalitet.

Ovanligt vanliga cyklar

Ett ikoniskt svenskt märke som många cyklister känner igen. Kända för sin robusta kvalitet och klassiska design, erbjuder Skeppshult cyklar som är byggda för att hålla.

Varje cykel är tillverkad med noggrannhet och omtanke i Skeppshults egen fabrik. Oavsett om du pendlar till jobbet eller utforskar naturen, kan du lita på att en Skeppshult-cykel ger en pålitlig och bekväm cykelupplevelse. Deras tidlösa estetik och hållbara material gör dem till en favorit bland cykelentusiaster som värdesätter tradition och kvalitet.

Tillbehör Cyklar Västerås

Vi har ett brett utbud av cykeldelar och tillbehör i vår butik från bland annat CST Tyres, Shimano, ABUS och engelska Brooks Saddles. Välkommen in till vår butik på Emausgatan 29 i Västerås!